×
IQ-Media: een full-service marketing-, media- & reclamebureau vol energie. Gespecialiseerd in de strategische inzet en productie van hedendaagse marketing- en communicatiemiddelen. Vanaf een startfase waarin de basiselementen van een bedrijf of merk als een huis moeten staan tot aan het bedenken en uitrollen van grote en innovatieve strategieën. De ideale partner in productie van al uw media. Dagelijks werken 40 vakspecialisten aan de realisatie van uiteenlopende producties. Alle technologie en creativiteit samen onder één dak. Met uitmuntend werk als resultaat.
We Creëren

We bedenken ideeën en oplossingen voor onze klanten en ontwikkelen en produceren content, techniek en functionaliteit in alle vormen en maten. Van video’s tot apps en van infographics tot de ontwikkeling van nieuwe verpakkingen, producten en diensten. Met een gefundeerde strategie voor zichtbare resultaten.

We Distribueren

We ontwikkelen complete communicatieplatforms en -campagnes. Van e-commerce websites, live streaming cursusomgevingen tot mobiele apps en diensten. Onze expertise op het gebied van SEO, SEA en Affiliate Marketing combineren we met de laatste technologieën. Daarnaast verzorgen we een optimale media-inkoop, inclusief planning en onderhandeling, zowel digitaal, televisie als print.

We Beoordelen

We vinden dat resultaat het beste bewijs is van succes en dat strategie gericht moet zijn op aantoonbare resultaten. Resultaten meten we met slimme tools of gefundeerde doelgroeponderzoeken. Zo beoordelen we niet alleen het resultaat van onze eigen activiteiten, maar kunnen we ook sturen om het resultaat op langere termijn van een nog grotere waarde te laten zijn.

We Ondersteunen

We bieden flexibiliteit in ondersteuning. Vaste afspraken over productie, onderhoud, monitoring en doorontwikkeling of continue strategische ondersteuning. We houden van lage drempels en korte lijnen.

We zijn Modulair

We bieden een complete dienstverlening maar zijn ook een modulaire partner. We werken graag en vaak samen met diverse landelijke reclame- en marketingbureaus, retailers, kleinere zelfstandigen, uitgevers, overheidsinstellingen, productiehuizen en tv-zenders die een deel of delen van onze expertise of productiecapaciteit inzetten.

We zijn No Nonsense

We kunnen nog veel meer roepen, maar we vinden het leuker als je ons zelf ontdekt. Heb je een idee, opmerking, offerte-aanvraag, pitch of een second opinion nodig? Laat het ons weten en je ontvangt spoedig een reactie.