×

IQ-Media is al jarenlang een begrip in de Regio Zwolle en ver daarbuiten als het gaat om het realiseren van digitale mediaproducties. Het Utrechtse Concept M heeft zich in korte tijd onderscheiden met unieke digitale strategieën, waarmee ze onder andere aan de wieg stond van de bekende digitale kiosk Blendle. De overname van digitale conceptontwikkelaar Concept M past dan ook helemaal in de groeistrategie van IQ-Media. Alle activiteiten van Concept M worden per direct overgenomen door IQ-Media.

“De overname versterkt ons team met frisse creativiteit en passie voor het digitale vak”, aldus commercieel directeur Yillmaz Schoen. “We zijn er trots op dat we met deze overname nog meer slagkracht creëren om onze klanten op het allerhoogste niveau te blijven bedienen.”

Nico Stam, mede-eigenaar van Concept M, maakt persoonlijk ook de overstap naar IQ-Media in de rol van web-architect. “Het is voor mij een erg mooie stap om bij een gerenomeerd bureau als IQ-Media aan bijzondere digitale projecten te gaan werken als eindverantwoordelijke voor alle digitale strategieën en producties. Ik heb hier de kans om voor grote klanten te werken en op hoog niveau oplossingen te mogen bedenken voor uitdagende en complexe vraagstukken. Daarnaast biedt de full-service expertise en dynamiek van IQ-Media ook een grote meerwaarde voor de bestaande klanten van Concept M, waardoor we hen nog beter kunnen bedienen. Kortom: een win-win situatie voor iedereen.”

Het verschil maken
Uitgekiende strategieën, effectieve creativiteit en meetbaar resultaat; dat is waar media- & reclamebureau IQ-Media voor haar klanten het verschil maakt.