×

Voor ons kantoor in Zwolle zijn wij op zoek naar een gemotiveerde stagiaire webdevelopment.

Vacaturefoto developer IQ-Media


Je bouwt mee aan diverse diverse onderdelen van onze digitale producties: 

  • Webapplicaties
  • Mobiele applicaties
  • Games

Opleiding

MBO/HBO

Functie-eisen

Je houdt er van om digitale applicaties creatief te ontwikkelen en vorm te geven met een scherp oog op gebruikersvriendelijkheid.
Je hebt kennis van actuele trends in vorm en techniek in de digitale wereld en ambitie om een succesvolle developer te worden.

  • Talentvol, creatief en commercieel
  • Zelfstandig, flexibel, geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Ervaring met o.a. PHP, HTML5, CSS, Javascript.


Werksfeer

De werksfeer bij IQ-Media is informeel. Elke werknemer heeft zijn eigen werkplek in een kantoor met gelijkwaardige collega’s met de zelfde expertises.
Er wordt direct geschakeld tussen de verschillende afdelingen. Dit zorgt voor een snelle en efficiënte communicatie waardoor je effectief met je werk bezig kan.

Opdrachten

IQ-Media probeert haar klanten zoveel mogelijk totaaloplossingen te bieden.
Hierdoor zijn er vele verschillende type opdrachten waar zelfstandig of binnen een team aan werkt.

Wie zijn wij

IQ-Media B.V. is een full-service nieuwe-media reclamebureau dat bestaat sinds 2001. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van hedendaagse marketing- en communicatiemiddelen, en hebben de expertise om deze volledig intern te realiseren.
IQ-Media bedenkt, ontwerpt, ontwikkelt en vermarkt audiovisuele, internet- en mobiele concepten. Dagelijks werken er ± 30 gemotiveerde werknemers aan uitdagende projecten en doelstellingen van onze klanten.

Interesse
Voel jij je aangesproken door deze vacature en wil je deel uitmaken van ons team? Stuur je motivatiebrief, portfolio en CV naar vincent@iqmedia.nl of neem contact op voor verdere informatie (038-4549555) en vraag naar Vincent Meijer.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.