×
Welke indruk laat je achter? Een persoonlijke identiteit voor een nieuw product, dienst of bedrijf? Of is het tijd voor een nieuwe huisstijl? Het is belangrijk om dit op een gestructureerde en strategische manier aan te pakken.  De wereld om ons heen verandert continu en ook bedrijven moeten zich altijd blijven ontwikkelen. Past de huisstijl nog wel bij de identiteit en strategie van de organisatie? En past het nog bij deze tijd?

Huisstijl

Wil je een logo laten ontwerpen? Een logo is onderdeel van het grote geheel: je huisstijl. Een huisstijl moet consistent, onderscheidend, zichtbaar en opvallend zijn. Het moet zorgen voor herkenning en het beïnvloedt de houding van potentiële klanten ten opzichte van je merk/ bedrijf.

Merkpositionering

IQ-Media heeft veel ervaring met het ontwikkelen en bepalen van een merkpositionering. Met een positioneringssessie kunnen we samen je nieuwe merkidentiteit bepalen. Van daaruit kan er een nieuwe huisstijl ontworpen worden met de juiste uitstraling voor jouw bedrijf. Van kleinschalige lokale bedrijven met grote ambitie tot internationale mediaconcepten die op zoek zijn naar het juiste imago. IQ-Media levert een totaal, van onderzoek tot uitvoering:

  • Markt- en trendonderzoeken
  • Positioneringsstrategie
  • Grafische en inhoudelijke ontwikkeling van de huisstijl
  • Ontwikkeling van huisstijldragers, zowel traditioneel als digitaal

Een greep uit ons portfolio

Nieuwe huisstijl voor Deventer Ziekenhuis Rebranding voor Ferm Power Tools Compleet nieuwe huisstijl voor SMP Amsterdam Compleet nieuwe huisstijl voor Huis van Verhuur

 

Heb je plannen voor een nieuwe corporate identity of wens je een evaluatie van jouw huidige huisstijl? Een goede reden om nu vrijblijvend jouw ideeën en wensen aan ons kenbaar te maken.

contact