×
Uw bedrijf of product op een doeltreffende wijze positioneren? IQ-Media heeft jarenlange ervaring op het gebied van doeltreffende marketingstrategie en conceptontwikkeling. Door gefundeerd onderzoek, een uitgekiende boodschap en de juiste combinatie van media creëren wij succesvolle campagnes en mediaprojecten in binnen- en buitenland.

Als full-service marketing en digital media reclamebureau zijn wij altijd op zoek naar de ideale mix van concept, creativiteit en productie. Daarom beschikken wij intern over alle middelen om moderne marketingmiddelen en crossmediale concepten en strategieën te ontwikkelen, produceren en positioneren.

  • Doelgroeponderzoeken
  • Marketing- en communicatieadvies
  • Salesstrategieën
  • Productontwikkeling of -verbetering
  • Copywriting
  • Brand Protection
  • Pitches
  • Strategische media-inkoop

Strategie als basis

In onze strategieën staat het overbrengen van kennis en informatie op creatieve en doeltreffende wijze altijd centraal. Uw persoonlijke wensen en eisen worden op creatieve wijze vertaald naar overtuigende communicatieboodschappen. Vanuit een sterke en stabiele basis streeft marketingbureau IQ-Media naar een intensieve en professionele samenwerking met opdrachtgevers. Tijdens de ontwikkelingsfase van concepten gaat van IQ-Media de intentie uit om een samenwerking te creëren waarin alle betrokken partijen elkaar versterken, met als doel het meest succesvolle eindproduct te realiseren. Wij kunnen ook creatieve mediaconcepten opzetten, de juiste strategie bepalen of de inzet van middelen optimaliseren en op elkaar afstemmen.

Deeltrajecten

Voor veel ondernemers en bedrijven zijn wij een strategisch en creatief klankbord. Op structurele basis of als vaste partner in het creatieve ontwikkelings- of marketingproces. Wij zijn trots op onze grotere accounts, maar raken ook bijzonder geïnspireerd en gemotiveerd om starters of startups te ondersteunen in de stappen naar succes.

Een greep uit ons portfolio

Rebranding voor FERM Power Tools Eenheid en vernieuwing voor Deventer Ziekenhuis Identiteit en strategische positionering voor Huis van Verhuur Een centrale boodschap en unieke positionering voor FS

Benieuwd wat wij voor meerwaarde kunnen bieden?

Ontdek het zelf, neem contact met ons op voor een vrijblijvende en inspirerende afspraak.

contact