×
IQ-Media verzorgt ook media inkoop voor uw onderneming. Via onze goede relaties met tv-zenders, uitgevers en andere exploitanten (online/offline) worden wij constant op de hoogte gehouden van de scherpste deals en meest actuele aanbiedingen. Daarnaast biedt onze ruime ervaring een grote meerwaarde in de onderhandelingen met media-exploitanten. Wij zijn erkend met het ROTA keurmerk door Stichting ROTA.

Wij verzorgen voor diverse klanten (advertentie)plaatsingen aan de hand van een vooraf opgesteld mediaplan en -budget. Onze mediaspecialisten kunnen vanuit ruime ervaring en de nauwe contacten met de diverse uitgevers en media tevens uw mediaplan strategisch samenstellen. Hierbij houden we uiteraard rekening met het beschikbare budget, de doelgroep en de stategische doelstellingen.

Wij hebben de ROTA erkenning door professioneel te handelen en zekerheid te bieden aan onze opdrachtgevers op het gebied van media-inkoop. Het ROTA keurmerk garandeert dat een bureau kwaliteit levert en geniet dan ook een preferentiële positie bij media-exploitanten en andere media-inkoop partijen. Zo zijn wij in staat om voor u kortingen, financiële of commerciële voordelen te bedingen bij onze mediapartners.

Wij verzorgen de inkoop van onder andere televisie, radio, online, print en buitenreclame voor verschillende ondernemingen. Wij weten waar uw doelgroep zich bevindt en hoe deze zo effectief mogelijk is te bereiken.

Bent u van plan te starten met campagne of bent u benieuwd hoe wij uw media-inkoop kunnen optimaliseren of verzorgen? Vraag dan een vrijblijvend gesprek met ons aan.

 

contact