×
Online technologieën ontwikkelen zich in vlot tempo en digitale, geautomatiseerde oplossingen worden steeds grootschaliger beschikbaar. Dit biedt grote meerwaarde op het gebied van cultuur en educatie. Educatiefilms kunnen ontwikkeld worden voor het opleiden en bijscholen van scholieren, studenten maar ook zeker vakspecialisten. Daarnaast hebben wij ook de kennis en ervaring in huis om interactieve museumexposities te ontwikkelen, maar ook interactieve wandelroutes!

Interactieve museumexposities

IQ-Media houdt zich bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van interactieve museuminrichtingen. Op deze manier kun je jouw bezoekers op een interactieve en vernieuwende manier informeren. IQ-Media ontwikkelt alle interactieve en educatieve exhibits en verzorgd bijbehorende technieken. Van interactieve games tot wandbekleding, wij verzorgen de gehele inrichting.

Interactieve wandelroutes

Op een vernieuwende manier personen kennis laten maken met de stad? Met interactieve wandelroutes voeg je extra beleving en informatie toe aan een wandelroute. Een kijkje in een gebouw zonder er naar binnen te gaan? Wij ontwikkelen apps waarmee de gebruiker op een interactieve manier extra informatie te zien krijgt wanneer zij een wandelroute lopen. Ook kan er een wandelroute ontwikkeld worden met gebruik van Augmented Reality! Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact op.

Educatiefilms

We ontwikkelen en positioneren totale online educatiefilms en -platforms waarmee zowel interactieve live als on-demand cursussen gevolgd kunnen worden. Van de technische ontwikkeling van het e-learning platform, het implementeren van de live en on demand streams tot de vormgeving van de uitzendingen; IQ-Media kan dit volledig voor u verzorgen.

  • Webcasts; Webcursussen; Webcolleges; Webinars
  • Interactieve live en on-demand cursussen
  • Live & On Demand streaming
  • Programmavormgeving
  • Studiofaciliteiten
  • Productie, opnames en regie

Door onze grote ervaring in het realiseren van educatieplatforms, kunnen we zowel strategisch als commercieel met je meedenken over de beste inrichting van uw eigen cursusomgeving. Wij ontwikkelen altijd op maat oplossingen, zodat jouw doelgroep die mogelijkheden krijgt die je hen graag wilt aanbieden. Zowel live cursussen met interactieve participatiemogelijkheden, als on-demand colleges die op elk gewenst moment gevolgd kunnen worden, vallen binnen ons standaard productaanbod.  Uiteraard inclusief alle functies die je van ons mag verwachten, zoals toetsen, enquêtes en automatisch gegenereerde certificaten.

Een greep uit ons portfolio

Interactieve exhibits en achterliggende techniek voor Bezoekerscentrum Grebbelinie Interactive en educatieve exhibits met bijbehorende techniek voor SHIP: Het Sluis Haven Informatiepunt Interactive exhibits met bijbehorende techniek voor Codename: Energy bij het Drents Museum Videoproducties en Virtual Reality App voor het Woudagemaal

Ben je geïnteresseerd in een platform voor het digitaal en interactief aanbieden van webcursussen / webcasts / webinars / webcolleges? Kom gerust bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken.

contact