×
Online technologieën ontwikkelen zich in vlot tempo en digitale, geautomatiseerde oplossingen worden steeds grootschaliger beschikbaar. Dit biedt grote meerwaarde in het opleiden en bijscholen van scholieren, studenten maar ook zeker vakspecialisten. We ontwikkelen en positioneren totale online educatie platforms waarmee zowel interactieve live als on demand cursussen gevolgd kunnen worden.

Van de technische ontwikkeling van het platform, het implementeren van de live en on demand streams tot de vormgeving van de uitzendingen; IQ-Media kan dit volledig voor u verzorgen.

  • Webcasts; Webcursussen; Webcolleges; Webinars
  • Interactieve live en on demand cursussen
  • Live & On Demand streaming
  • Programmavormgeving
  • Studiofaciliteiten
  • Productie, opnames en regie

Door onze grote ervaring in het realiseren van educatieplatforms, kunnen we zowel strategisch als commercieel met u meedenken over de beste inrichting van uw eigen cursusomgeving. Wij ontwikkelen altijd op maat oplossingen, zodat uw doelgroep die mogelijkheden krijgt die u hen graag wilt aanbieden. Zowel live curcussen met interactieve participatiemogelijkheden, als on demand colleges die op elk gewenst moment gevolgd kunnen worden, vallen binnen ons standaard productaanbod.  Uiteraard inclusief alle functies die u van ons mag verwachten, zoals toetsen, enquêtes en automatisch gegenereerde certificaten.

Bent u geïnteresseerd in een platform voor het digitaal en interactief aanbieden van webcursussen / webcasts / webinars / webcolleges? Kom gerust bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken.

 

contact