×

Hey jong talent! 👋

We hebben hier een mooie uitdaging voor je. Ronald A. Westerhuis is een landelijk bekende kunstenaar, gespecialiseerd in metaalbewerking. Je kent hem waarschijnlijk van zijn ontwerp voor het Nationaal Monument MH17, exposities voor en in De Fundatie of van een van zijn indrukkende kunstwerken op festivals of in steden in Nederland. Zijn toffe studio staat vlakbij Windesheim, die zal je vast niet onbekend zijn!

Samen met IQ-Media, wij dus, wil hij de volgende stap maken als kunstenaar. Om die reden zoeken we een creatieve, gedreven student die in staat is een strategische positionering uit te werken om het merk Ronald A. Westerhuis naar een hoger niveau te brengen.

Uiteraard heb je de volledige vrijheid om dit onderzoek en adviesplan uit te werken, maar zorgen we vanuit IQ-Media natuurlijk ook voor:

  • goede begeleiding 👌;
  • een creatieve omgeving 🎨;
  • prima stagevergoeding 💰;
  • en jonge collega’s 🙌.

Je begeleider is Joël Houtman, CE afgestudeerd in 2015 voor een vergelijkbaar project bij IQ-Media. Je wordt dus begeleid door iemand met een CE achtergrond en met ervaring in het begeleiden van CE afstudeerstudenten. Zo’n stukje tekst is natuurlijk niet heel inspirerend, zullen we gewoon eens een kop koffie drinken? ☕

Mail je sollicitatie naar info@iqmedia.nl en we komen zo spoedig mogelijk met een reactie.

Tot snel!